Τα …χρειάστηκε αλλά προκρίθηκε η Aberdeen



Oι Dons δέχτηκαν δύο γκολ σε 5 λεπτά και βρέθηκαν 2-0 πίσω στο σκορ στο 63’ αλλά έφεραν το ματς στα ίσα και κατάφεραν να προκριθούν στον επόμενο γύρο, έχοντας επικρατήσει 3-0 στο πρώτο ματς στην Κροατία.


Ο τεχνικός των Dons, Derek McInnes, δικαιώθηκε στο έπακρο όταν τόνιζε ότι χρειάζεται ίδια προσέγγιση κι επαγρύπνηση στο ματς, μιας και τίποτα δεν είχε τελειώσει.
Το πρώτο μέρος πάντως κύλισε χωρίς φάσεις με τους Κροάτες να μη δείχνουν διάθεση να πιέσουν και το ματς φαινόταν να έχει τυπική διαδικασία.

Πριν συμπληρωθεί όμως μια ώρα παιχνιδιού άλλαξαν τα πάντα. Οι Κροάτες πέτυχαν δύο γκολ μέσα σε 5 λεπτά με το Marin Tomasov στο 58’ και το Zoran Kvrzic (που είχε μπει στο 52’) στο 63’ κι ήθελαν ακόμα ένα γκολ για να στείλουν την αναμέτρηση στην παράταση. Η άμεση αντίδραση των Dons, με το Nial McGinn να σκοράρει στο 64’ ηρέμησαν τους γηπεδούχους. Στο 72' ο Johnny Hayes έκανε το 2-2 (με το David Goodwillie να είναι δημιουργός και των δύο γκολ) κι αποκατέστησε την τάξη στο Pittodrie. Oι Κροάτες πίεσαν στα τελευταία λεπτά για μια νίκη –έστω- γοήτρου χωρίς αποτέλεσμα.

Οι Dons τώρα θα αντιμετωπίσουν την Kairat Almaty από το Καζακστάν που έχασε 2-1 στην Αρμενία από την Alashkert (την ομάδα που είχε αποκλείσει τη St Johnstone) αλλά προκρίθηκε έχοντας επικρατήσει 3-0 στο πρώτο ματς.

ABERDEEN: Ward, Taylor, Quinn, Considine, Logan, Hayes, Jack, McGinn (Flood 83), Shinnie, McLean (Pawlett 73), Goodwillie (Rooney 75)

RIJEKA: Sluga, Bradaric (Balaj 74), Samardzic, Mitrovic, Leovac, Tomasov, Radosevic, Ristovski, Roshi (Kvrzic 52), Moises, Bezjak. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.