Δεν άφησε τίποτα στην τύχη η Aberdeen




Οι Dons ξόδεψαν πάνω από 200.000 λίρες για να πετάξουν με το τζετ που χρησιμοποιεί η Manchester City και να κερδίζουν ώρες ξεκούρασης.

Ο τεχνικός των Dons, Derek McInnes, τονίζει ότι η ομάδα δε θα μπορούσε να είναι καλύτερα προετοιμασμένη για το σημερινό αγώνα στο Καζακστάν.
Η Aberdeen δεν άφησε τίποτα στην τύχη, ούτε λογάριασε τα έξοδα, αφού ξόδεψε πάνω από 200.000 λίρες για να πετάξει με το τζετ που χρησιμοποιεί η Manchester City -και πολλές φορές η βασιλική οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας- εξοικονομόντας πολύτιμες ώρες ξεκούρασης.

"Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα με την πτήση, οι περισσότεροι παίκτες κοιμήθηκαν” είπε ο McInees που είχε σκοπό να κρατήσει τους παίκτες του σε ώρες …Βρετανίας, για να μη μπερδέψει το βιολογικό τους ρολόι κι όπως αποκάλυψε όλα πήγαν καλά.

“Από τη στιγμή που προσγειωθήκαμε καταφέραμε να ξεκουραστούμε κανα δίωρο, οπότε δεν είχαμε θέματα ύπνου. Φροντίσαμε να προσγειωθούμε την ώρα που θα φτάναμε αν παίζαμε σε οποιοδήποτε άλλο ευρωπαϊκό ματς για να μη χαλάσουμε τη ρουτίνα των παικτών” τόνισε ο τεχνικός των Dons, συμπληρώνοντας:

"Δεν έχουμε θέμα ούτε με τη ζέστη. Κάθε ματς έχει διαφορετικές συνθήκες, αλλά παραμένει ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι κι από τη στιγμή που θα ξεκινήσει θα είμαστε έτοιμοι εναξρτήρτως από τη διαφορά ώρας.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.