Πρώτο δείγμα θετικό και πρώτη -φιλική- ήττα



Η Kilmarnock έχασε από τη Barnsley 1-0 με τους νεοαποκτηθέντες να αφήνουν καλές εντυπώσεις στο Rugby Park.

Ήταν η πρώτη ήττα στην περίοδο της προετοιμασίας για την Killie που ικανοποίησε σε γενικές γραμμές κι άξιζε κάτι καλύτερο. Ο τεχνικός των γηπεδούχων, Gary Locke,  παρέταξε 5 από τους νεοαποκτηθέντες, τους Stuart Findlay, Steven Smith, Scott Robinson, Kallum Higginbotham και Kris Boyd στη βασική ενδεκάδα, αφήνοντας 3 άλλους στον πάγκο, τους Jamie MacDonald, Lee McCulloch και Dale Carrick.
Προπονητής της Barnsley είναι ο Lee Johnson παλιός μέσας της Killie, που ξεκίνησε με τον πρώην εξτρεμ της Inverness,  Marley Watkins ο οποίος είχε και την πρώτη ευκαιρία της αναμέτρησης στο 14’.
Η ομάδα του Yorkshire έδειχνε επικίνδυνη στη ξεκίνημα, όμως η Kilmarnock ήταν συμπαγής, με το -δανεικό από τη Celtic- Findlay στο κέντρο της άμυνας κι έβγαινε συχνά στην κόντρα. Η Killie θα μπορούσε να προηγηθεί στο ημίχρονο με το Josh Magennis, όμως ήταν οι Άγγλοι που άνοιξαν το σκορ στο 54’ με κεφαλιά του Conor Wilkinson μετά από σέντρα του George Smith.
Η Kilmarnock έχασε ευκαιρίες στη συνέχεια κι άξιζε την ισοφάριση αν κι η Barnsley είχε κι αυτή τις στιγμές της και θα μπορούσε να σημειώσει κι ένα δεύτερο γκολ. Οι Άγγλοι μετρούν 3 νίκες και μια ισοπαλία στα 4 φιλικά προετοιμασίας που έχουν δώσει μέχρι τώρα και ποιοτικά είναι ανώτεροι από την Killie, κάτι που δε φάνηκε πάντως στο φιλικό του Rugby Park.

KILMARNOCK: Samson, Smith (Barber 80), Hamill (O'Hara 75), Findlay, McKenzie (Carrick 66), Robinson, Boyd, Higginbotham, Westlake, Ashcroft, Magennis (Kiltie 66).

BARNSLEY: Davies, Bree, Roberts, Nyatanga, Smith (Templeton 80), Pearson, Rothwell (Maris 53), Scowen, Phenix (Mawson 53), Wilkinson, Watkins.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.