Ικανοποίησε η Celtic 1-0 τη Real Sociedad

Mε νίκη άφησε το St Mirren Park η Celtic κι αυτή τη φορά η απόδοση των παικτών του Ronny Deila ικανοποίησε τους φίλους των Bhoys.
Ήταν κι η Real Sociedad του David Moyes ένας καλός αντίπαλος γι αυτό κι η επικράτηση της Celtic γέμισε χαμάγελα τους φίλους των πρωταθλητών Σκωτίας.Ο Moyes παρέταξε μια δυνατή ενδεκάδα με τους Esteban Granero και Sergio Canales στο βασικό σχήμα, ενώ η Celtic αγωνίσθηκε για πρώτη φορά με την -ολοπράσινη- εκτός έδρας εμφάνιση της.
Οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι, οι Βάσκοι με το Sergio Canales στο πρώτο μέρος κι η Celtic με το Leigh Griffiths στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου.
Η είσοδος του νεοαποκτηθέντος, Nadir Ciftci, ήταν καταλυτική για τους Bhoys. Ο 23χρονος Τούρκος μπήκε στο 67’ κι ένα λεπτό αργότερα δημιούργησε το γκολ που σημείωσε ο Gary Mackay-Steven κι έμελλε να είναι το μοναδικό της αναμέτρησης.
Πετυχημένο το τελευταίο φιλικό -από τα 3 συνολικά- που έδωσε η Celtic στο γήπεδο της St Mirren (λόγω εργασιών αναβάθμισης του Celtic Park) που αποτελούσε και πρόβα ενόψη της αναμέτρησης με την Stjarnan την άλλη Τετάρτη για τα προκριματικά του Champions League.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.