Εντυπωσιακή η Celtic 4-1 την Eibar στην Ισπανία



Σε ένα ιστορικό φιλικό με τους Βάσκους να γιορτάζουν τα 75 χρόνια από την ίδρυση τους οι Bhoys πήραν τη νίκη αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις.

Hat-trick έκανε ο Leigh Griffiths κι ένα γκολ σημείωσε ο Efe Ambrose για τους Bhoys, με το Mikel Arruabarrena να μειώνει με με πέναλτι για τους γηπεδούχους.
Εντυπωσιακό ντεμπούτο και για το Βέλγο goalkeeper των Bhoys, Logan Bailly που απέκρουσε πέναλτι στο πρώτο μέρος κι ενώ το ματς ήταν στο 0-0.
Μόνο 4 από τους 11 που ξεκίνησαν το ματς έβγλαν όλο το 90λεπτο, ο goalkeeper, Logan Bailly, ο Virgil van Dijk, o αρχηγός της ομάδας Scott Brown και ο Leigh Griffiths. O τελευταίος έφυγε από το Ipurua Stadium με τη μπάλα του αγώνα μετά το hat-trick που έκανε.

3.061 θεατές παρακολούθησαν την αναμέτρηση κι ειδαν το goalkeeper των Bhoys να αποκρούει το πέναλτι του Thaylor Lubanzadio κρατώντας το 0-0 με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος.
Ο Leigh Griffiths άνοιξε το σκορ στο 49’, για να διπλασιάσει τα τέρματα των Bhoys ο Efe Ambrose στο 60’ και να κάνει με πέναλτι ο Griffiths το 0-3 στο 67’. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 74’ με πεναλτι του Arruabarrena για να ολοκληρώσει το hat-trick του ο Griffiths στο 89’ διαμορφώνοντας το τελικό 1-4 για τη Celtic.

SD EIBAR: Irureta, Gayoso, Errasti, Corral, Luna, Keko, Eddy Silvestre, Etxaburu, Dani Nieto, Arandilla e Iriarte. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι Andoni Errasti, Ortega, Etxebarria, Capa, Arruabarrena, Julen López, Barrenetxea, Rubén García, Sergio García, Saúl, Thaylor.

CELTIC Bailly, Fisher (Juanko 62), Boyata (Ambrose 46), van Dijk, Mulgrew (Izaguirre 46), Brown, Bitton (Lindsay 62), Forrest (Tierney 62), Armstrong (Rogic 62), Ciftci (Stokes 46), Griffiths.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.