Deila: “Αντιεπαγγελματική συμπεριφορά στο πέναλτι”



Ο τεχνικός της Celtic δε δίστασε να καταδικάσει τη συμπεριφορά δύο παικτών του στο νικηφόρο χθεσινό ματς με τη  Stjarnan.

H Celtic επικράτησε 2-0 στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για το β’ προκριματικό γύρο του Champions League, όμως θα μπορούσε η νίκη της να είναι ακόμα μεγαλύτερη. Κι αυτό γιατί οι Bhoys κέρδισαν πέναλτι στο 77’, ενώ ήταν ήδη 2-0 μπροστά στο σκορ. Ακολούθησε μια …διχογνωμία μεταξύ των Stefan Johansen και Leigh Griffiths για το ποιος θα το χτυπήσει, για να επικρατήσει τελικά ο δεύτερος, όμως το σουτ που επιχείρησε απέκρουσε εντυπωσιακά ο goalkeeper των Ισλανδών, Gunnar Nielsen.
Η εικόνα των δύο παικτών να διαφωνούν για το ποιος θα εκτελέσει το πέναλτι δεν ήταν κι η καλύτερη κι ο Deila δεν μπορούσε να κρύψει τη δυσαρέσκεια του.
“Ξεκάθαρα έπρεπε να το χτυπήσει ο Griffiths, αυτός εκτελούσε τα πέναλτι πριν, δε γίνεται να έχουμε τέτοιες καταστάσεις, είναι αντιεπαγγελματικό” δήλωσε ο Deila που τόνισε ότι θα ρωτήσει τους παίκτες του για να μάθει τι ειπώθηκε μεταξύ τους στο συγκεκριμένο περιστατικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.