Deila: “Κανένα πρόβλημα με τον πλαστικό χλοοτάπητα”



O τεχνικός των Bhoys, δεν ανησυχεί για το πλαστικό τερέν της Stjarnan στην αποψινή ρεβάνς της ομάδας του με τους Ισλανδούς.

H Celtic έχει επικρατήσει 2-0 πριν 7 μέρες στη Γλασκώβη και φαίνεται να έχει ένα καλό προβάδισμα στην αποψινή ρεβάνς στο Samsungvöllur της Ισλανδίας. Ένα γήπεδο χωριτηκότητας μόλις 1.000 θέσεων, κατά πολύ μικρότερο από το Celtic Park των 60.000 θέσεων. Μικρός κι ο αγωνιστικός χώρος, μία μόλις κερκίδα κι ο τεχνικός των γηπεδούχων, Pall Sigmundsson, πιστεύει ότι θα είναι μια δοκιμασία για τη Celtic που θα αντιμετωπίσει “καυτή” ατμόσφαιρα ενώ δεν έχει συνηθίσει να παίζει και σε πλαστικά τερέν.
Ο Ronny Deila όμως δε φαίνεται να ανησυχεί κι είπε για το συνάδελφο του: “Πρέπει να κάνει ένα ταξιδάκι στη Σκωτία και να δει μερικά παιχνίδια εδώ. Δε νομίζω ότι ξέρει τι εστί Σκωτία, μπορεί να πάει στην Inverness και τη Ross County που δε διαφέρουν και πολύ από αυτό εδώ το μέρος”.
Κι ο προπονητής των Bhoys πρόσθεσε: “Και βλέπω θετικά και τα συνθετικά τερέν. Καλύτερα να παίζεις σε ένα καλό συνθετικό αγωνιστικό χώρο παρά σε μια κακή επιφάνεια από γρασίδι”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.