Deilla: “Πρέπει να βελτιωθούμε, η Qarabag είναι καλή ομάδα”



O τεχνικός των Bhoys κάθε άλλο παρά υποτιμά την επόμενη αντίπαλο της ομάδας του γνωρίζοντας ότι οι Αζέροι είναι σαφώς καλύτεροι από τους Ισλανδούς.
Η Qarabag μπορεί να μην αποτελεί φόβητρο για τη Celtic όμως κάθε άλλο παρά εύκολος αντίπαλος είναι. Κι η Celtic οφείλει να βελτιωθεί μιας κι η χθσεινή της εμφάνιση στην Ισλανδία δεν ήταν κι η καλύτερη. Οι Bhoys είχαν κερδίσει 2-0 στο πρώτο ματς, βρέθηκαν όμως πίσω στο σκορ χθες μόλις στο 7’.
“Πρέπει να βελτιωθούμε, είμασταν απρόσεκτοι στην αρχή και δεχτήκαμε το γκολ, όμως στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχε μόνο μια ομάδα στο γήπεδο και νικήσαμε εύκολα” είπε ο Deilla.
Η Celtic επικράτησε τελικά με 4-1 στην Ισλανδία, όμως η Qarabag είναι πολύ καλύτερη από την Stjarnan.
“Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια σε αυτό το επιπέδο” ήταν τα λόγια του Nir Bitton που ισοφάρισε χθες για τη Celtic.
"Δεν είμαστε ακόμα 100% έτοιμοι γιατί είμαστε στην αρχή της σεζόν αλλά έχουμε ακόμα ένα ματς το Σάββατο”, τόνισε ο Ισραηλινός μέσος αναφερόμενος στο φιλικό με τη Rennes και συνέχισε:
"Ξέρουμε τη σημασία του Champions League, όλοι στο σύλλογο θέλουμε να βρεθούμε εκεί, υπάρξουν αξέχαστες στιγμές, ειδικά στο Celtic Park."
Η Qarabag έκανε το double πέρυσι στο Αζερμπαϊτζάν και πήρε χθες μια μεγάλη πρόκριση κερδίζοντας 1-0 μέσα στο Μαυροβούνιο τη Rudar Pljevlja, παρότι είχε φέρει 0-0 στην έδρα της.
Ο 25χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός Reynaldo είναι το μεγάλο της αστέρι και σίγουρα η Celtic πρέπει να βελτιωθεί αν θέλει να επιβεβαιώσει τα προγνωστικά και να βρεθεί στα play-off του Champions League.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.