FC Astra Giurgiu-Inverness CT (preview)



Στη Ρουμανία η Inverness θα προσπαθήσει να ανατρέψει τα δεδομένα, για να μην τελειώσει νωρίς η πρώτη της ευρωπαϊκή περιπέτεια.

Οι Highlanders έχασαν1-0 στο Caledonian το πρώτο ματς με την Astra κι η αποστολή τους είναι εξαιρετικά δύσκολη.
Η απουσία του νεοαποκτηθέντος Jordan Roberts -που έχει υποστεί τράβηγμα- την κάνει ακόμα δυσκολότερη, ενώ οι κυπελλούχοι Σκωτίας δε θα έχουν στη διάθεση τους ούτε τον αμυντικό Carl Tremarco αλλά ούτε και το μέσο James Vincent.
Ο goalkeeper Dean Brill, είναι εδώ και καιρό τραυματίας κι η Caley Thistle έχει συνηθίσει στην απουσία του.
Ο captain της ομάδας, Richie Foran, έχει πολλές πιθανότητες να ξεκινήσει κι αυτό είναι το μόνο καλό νέο για τους Highlanders. O 35χρονος Ιρλανδός έχει ταλαιπωρηθεί πολύ από τραυματισμούς τους τελευταίους 16 μήνες, μπόρεσε πάντως να αγωνισθεί μερικά λεπτά στο πρώτο ματς.
Η Astra έρχεται από βαριά ήττα με 5-1 την Κυριακή στο πρωτάθλημα, κάτι που σημαίνει ότι δεν έχει ακόμα νικη σε εγχώριες διοργανώσεις, σε ένα ματς κυπέλλου και δύο πρωταθλήματος δηλαδή.
Εχει νικήσει όμως 1-0 την Inverness στο Caledonian κι ίσως η νίκη αυτή να της δώσει και την πρόκριση απόψε. Η ομάδα του Marius Șumudica είναι το φαβορί για την πρόκριση, με την Caley Thistle να θέλει να αντρέψει τα δεδομένα.
“Θέλουμε την πρόκριση, θα είναι δύσκολο με τη ζέστη, δεν έχουμε συνηθίσει κάτι τέτοιο, αλλά το περιμένουμε πως και πως” δήλωσε ο μέσος της Inverness, Danny Williams, τονίζοντας: "Δεν ήρθαμε εδώ για διακοπές, δουλέψαμε τόσο σκληρά την περασμένη σεζόν, τερματίζοντας τρίτοι και κατακτώντας το κύπελλο και μπορούμε να συνεχίσουμε στην Ευρώπη”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.