Τέσσερις μεταγραφές ανακοίνωσε η Hamilton



Οι Accies απέκτησαν τους Christian Nad, Antons Kurakins, Gramoz Kurtaj και Carlton Morris.

Μεταγραφικός …πυρετός στη Hamilton, με τον Christian Nade να είναι το ηχηρότερο από τα ονόματα που πρόσθεσαν σήμερα στο ρόστερ τους οι Accies.

O 30χρονος Γάλλος επιθετικός έχει περάσει από τις Hearts και Raith Rovers και μετά από δύο σεζόν στην Championship επιστρέφει στη μεγάλη κατηγορία της Σκωτίας. Ο Nade σημείωσε 7 γκολ σε 33 αγώνες με τους Rovers την περασμένη σεζόν κι αναμένεται να βοηθήσει πολύ τους Accies.

Ο Λετονός αριστερός μπακ Antons Kurakins είναι ακόμα μια σημαντική προσθήκη για τη Hamilton Academical. 3 φορές διεθνής με τη Λετονία ο Kurakins αγωνιζόταν τα 4 τελευταία χρόνια στη Ventspils με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα Λετονίας τις δύο τελευταίες σεζόν.

Ο μέσος Gramoz Kurtaj που αγωνιζόταν στη Banik είναι η τρίτη από τις μεταγραφές που ανακοίνωσε η Hamilton. Ο 24χρονος μέσος είχε ξεκινήσει την καριέρα του με τη Hertha Berlin και συνέχισε στις Neustrelitz και Carl Zeiss Jena για να καταλήξει στη Banik.

Τέλος, με τη μορφή δανεισμού αποκτήθηκε από τη Norwich City o Carlton Morris. O 19χρονος επιθετικός έχει παίξει σε ένα μόλις ματς (κι αυτό ως αλλαγή) με τα “καναρίνια” είχε αγωνισθεί με τη μορφή δανεισμού στις Oxford Utd και York City της αγγλικής League Two.

H Ηamilton είχε νωρίτερα αποκτήσει το μέσο Chris Turner από τη Dumbarton και τον παλιό goalkeeper της Clyde, Alan Martin, ενώ έχει ανανεώσει για ένα ακόμα χρόνο το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου αμυντικού Lucas.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.