Συλλήψεις στο Hibernian-Rangers



Oι Gers επικράτησαν με το εντυπωσιακό 6-2 επί της Hibernian στο Εδιμβούργο, μπορεί να μμπλέξουν όμως εξαιτίας της συμπεριφοράς κάποιων οπαδών τους.

Έγινα 3 συλληψεις για αιρετικά τραγούδια, με την αστυνομία να κάνει συνολικά 6 συλλήψεις και να αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση:
"H αστυνομία του Εδιμβούργου εξασφάλισε σημαντική παρουσία επιτήρησης για τη διαφύλαξη της δημόσιας ασφάλειας στον αγώνα του πρώτου γύρου του Petrofac Training Cup μεταξύ Hibernian και στο Easter Road Stadium".
"Έξι άτομα συνελλήφθησαν για σημαντικές παραβάσεις τρία από τα οποία, ηλικίας 20, 30, και 39 ετών κατηγορούνται για προβλητική συμπεριφορά που έχει να κάνει με αιρετικά τραγούδια.
Ενας 43χρονος κατηγορείται για αντικοινωνική συμπεριφορά, ένας 17χρονος για χρήση καπνογόνου κι ένας 22χρονος για καταστροφή σε κάθισμα του γηπέδου.
Ένα έβδομο άτομο επίσης κατηγορείται για κατανάλωση αλκοόλ σε λεωφορείο οπαδών που παρακολουθούσαν τον αγώνα.”

Πρόκειται φυσικά για μεμονωμένα περιστατικά που ίσως μπλέξουν σε μπελάδες τους Gers, με τον αρχιεπειθεωρητή Bob Paris να δηλώνει: 
"Η συμπεριφορά της πλειοψηφίας των οπαδών των Hibs και των Rangers ήταν αξιέπαινη και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω. Είναι απογοητευτικό ότι η απερίσκεπτη συμπεριφορά λίγων ανθρώπων απειλούν την ασφάλεια, την ευημέρια και την απόλαυση των άλλων οπαδών. Η αστυνομία της Σκωτίας θα ζητήσει την τιμωρία από τα Ποινικά Δικαστήρια για τα άτομα που εμπλέκονται”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.