Ο Igor Rossi Branco στη Hearts



Σημαντική μεταγραφή για τους Jampos που απέκτησαν τον 26χρονο Bραζιλιάνο αμυντικό που άφησε τη Maritimo.

Μετά από 4 χρόνια στην Πορτογαλία, ο Branco θα αγωνίζεται στη μεγάλη κατηγορία της Σκωτίας φέτος. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός ήταν μέλος της ομάδας της Internacional που κατέκτησε το Copa Libertadores για να πάρει στη συνέχεια μεταγραφή στη Maritimo. Εμεινε 4 χρόνια εκεί αλλά έπαιξε μόλις σε 2 ματς (κι άλλα δύο ως αλλαγή) πέρυσι στην πρώτη ομάδα.

"Είμαι ηγέτης, παίζω δυνατά, με πάθος και θέλω τη μπάλα στα πόδια μου για να ξεκινώ από την άμυνα κι από ότι έχω δει έτσι παίζει η Hearts" δήλωσε ο Branco στην επίσημη ιστοσελίδα της νέας του ομάδας.
“’Εχω δει σκωτσέζικες ομάδες στην Ευρώπη, κυρίως τη Celtic και την εθνική Σκωτίας κι όταν έμαθα για το ενδιαφέρον της Hearts διάβασα αρκετά κι είδα ότι πήραν τον τίτλο πέρυσι με μεγάλη διαφορά από τους Rangers κι εντυπωσιάστηκα πολύ” αποκάλυψε ο Βραζιλιάνος αμυντικός.

Ιδιαίτερα φιλόδοξος ο Βραζιλιάνος εμεινε ικανοποιημένος και από τις φιλοδοξίες του προπονητή της Hearts, Robbie Neilson, και δείχνει αποφασισμένος να πετύχει στην ομάδα του Εδιμβούργου. 

"Πιστεύω ότι μπορώ να προσθέσω εμπειρία στην ομάδα από τα 5 χρόνια που έπαιξα στην Πορτογαλία και τη μία σεζόν στο Europa League τόνισε ο Branco προσθέτοντας: “Ελπίζω ότι θα σημειώσω και μερικά γκολ, είμαι καλός στο ψηλό παιχνίδι”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.