Inverness CT-Astra Ploesti (preview)



To πρώτο της παιχνίδι στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις δίνει απόψε η Inverness που υποδέχεται την Astra Ploesti στα Highlands.

Οι νεοαποκτηθέντες Nat Wedderburn, Dani Lopez και Jordan Roberts αναμένεται να κάνουν το ντεμπούτο τους με τους κυπελλούχους Σκωτίας.
“Είναι ιστορικό παιχνίδι για μας” τονίζει ο τεχνικός της Inverness, John Hughes, και δεν έχει άδικο μιας κι αυτό είναι το πρώτο ματς στην Ευρώπη για τους Highlanders.
“Πιστεύω ότι το στυλ μας ταιριάζει στα ευρωπαϊκά ματς” δήλωσε ο Hughes που ευελπιστεί ότι θα έχει στη διάθεση του τον captain της ομάδας, Richie Foran, που επέστρεψε στις προπονήσεις και λογικά θα είναι στην αποστολή.
Η Astra διαφέρει κατά απολύ από την ομάδα που αντιμετώπισε πέρυσι τη Celtic στους ομίλους του Europa League μιας κι έχει κάνει ήδη 11 μεταγραφές αυτό το καλοκαίρι και διαθέτει στο ρόστερ της, 4 Πορτογάλους, 3 Βραζιλιάνους κι έναν Ιάπωνα.
Το μηδέν παθητικό στην άμυνα είναι το κύριο μέλημα του John Hughes κι ίσως αυτό να εννοούσε ο τεχνικός της Caley Thistle όταν έλεγε ότι το στυλ της ομάδας του ταιριάζει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.