Με το αριστερό στην Ευρώπη η Inverness





Οι Highlanders έχασαν 1-0 από την Astra μέσα στο Tulloch Caledonian Stadium και δύσκολα θα συνεχίσουν το παρθενικό τους ταξίδι στις ευρωπαϊκές διοργάνωσεις.

Η Caley Thistle ξεκίνησε καλά αλλά δέχτηκε το γκολ που έμελλε να κρίνει την αναμέτρηση στο 24’, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Constantin Budescu.
Ο Ουαλός goalkeeper, Owain Fon Williams, που έκανε το ντεμπούτο του δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη μπάλα, δείχνοντας το ρίσκο που πήρε ο John Hughes να τον ξεκινήσει. Ειδικά όταν έχει στη διάθεση του έναν έμπειρο goalkeeper όπως ο Ryan Esson
Η κατάσταση θα μπορούσε να είναι χειρότερη για την Inverness, αφού η Astra είχε και δοκάρι στη συνέχεια, η ρεβάνς πάντως στη Ρουμανία φαντάζει εξαιρετικά δύσκολη για τους Highlanders.

INVERNESS CT: Fon Williams, Meekings (Raven 80), Warren, Devine, Williams, Tansey, Draper (Roberts 81), Wedderburn, Doran, Christie, Lopez (Foran 84)

FC ASTRA GIURGIU: Lung Jr, Pedro Queiros, Gaman (Oros 47), Geraldo Alves, Junior Morais, Enache (Stan 71), Boldrin, Seto, William Amorim, Teixeira, Budescu (Florea 82).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.