Moravcik : “Σκωτία και Σλοβακία θα παλέψουν για τη 2η θέση”



O παλιός Σολβάκος μέσος της Celtic θεωρεί φαβορί την Αγγλία στον 6ο όμιλο και πιστεύει ότι θα γίνει μάχη μεταξύ Σκωτίας και Σλοβακίας για τη 2η θέση.

Ο Lubo Moravcik λατρεύεται ακόμα στο Celtic Park με τους φίλους των Bhoys να μην ξεχνούν τα επιτεύγματα του στο Parkhead, ενώ είναι 38 φορές διεθνής με τη Σλοβακία.
Ο βετεράνος Σλοβάκος μέσος γνωρίζει καλά το σκωτσέζικο ποδόσφαιρο παίζοντας για 4 χρόνια στη Celtic -από το 1998 έως το 2002- και δε μπορούσε να μη σχολιάσει την κλήρωση του μουντιάλ, αφού δεν είναι μόνο η Αγγλία που θα αντιμετωπίσει τη Σκωτία, αλλά κι η εθνική της πατρίδας του, η Σλοβακία.

H Αγγλία είναι το Νο1, Σλοβακία και Σκωτία θα είναι πολύ κοντά” είπε ο Moravcik τονίζοντας ότι η Αγγλία είναι η μοναδική ομάδα που έχει κερδίσει όλα τα προκριματικά ματς στο Euro, ενώ θεωρεί ότι η Σλοβακία έχει πολύ καλή ομάδα.

H Σλοβακία είναι σε καλή κατάσταση, έχουμε καλό προπονητή και καλούς τεχνικά παίκτες. Η ομάδα είναι νέα και δυνατή, με special παίκτες, όπως ο Martin (Skrtel) ο αρχηγός και ο Marek (Hamsik) που είναι από τους καλύτερους παίκτες στην Ιταλία". 

Η Σλοβακία είναι στην κορυφή του ομίλου της στα προκριματικά του Euro, μετρώντας 6 νίκες σε ισάριθμα ματς σε ένα γκρουπ που έχει επίσης την Ισπανία και την Ουκρανία.

To μόνο σημείο που υστερούμε είναι η απουσία ενός top επιθετικού, όμως ο Adam (Nemec) έχει πάει στην Αμερική κι αν παίζει εκεί βασικός, μπορεί να είναι αυτός που θα μας βάλει μπροστά” πρόσθεσε ο Lubo Moravcik καταλήγοντας:

“Στο ποδόσφαιρο όλα είναι δυνατά, πρόσφατα η Σλοβακία νίκησε 2-1 την Ισπανία.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.