Ικανοποίησαν παρά την ήττα οι Rangers



Οι Gers έχασαν 1-0 στο φιλικό με τη Burnley αλλά η ικανοποίηση ήταν έκδηλη στο Ibrox για την απόδοση της ομάδας.

Οι γηπεδούχοι είχαν καλό ρυθμό, passing game που ξεκινούσε από την άμυνα και δημιούργησαν τρεις κλασικές ευκαιρίες που δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν. Δύο από αυτές έχασε ο Martyn Waghorn που θα μπορούσε να δώσει το προβάδισμα στους Gers στο 22’.
To γκολ όμως ήρθε για τη Burnley με το Scott Arfield στο 34’ κι έμελλε να είναι αυτό που έκρινε την φιλική αναμέτρηση.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μόνο δύο από τους παίκτες που ξεκίνησαν για τους γηπεδούχους ήταν βασικοί στην εποχή Stuart McCall, οι Lee Wallace και Nicky Law, καθώς ο Barrie McKay είχε δοθεί δανεικός στους Raith Rovers, ενώ ο David Templeton είχε αγνοηθεί συστηματικά.
Απέναντι στους Rangers βρισκόταν μια ομάδα που μέχρι πέρυσι (μιας κι υποβιβάστηκε τελικά) έπαιζε στη μεγάλη κατηγορία της Αγγλίας, κάτι που τόνισε κι ο τεχνικός των γηπεδούχων, Mark Warburton που παραδέχθηκε ότι υπήρξε νευρικότητα στο πρώτο σημαντικό εντός έδρας τεστ των Gers.
Οι Rangers ήταν κάτι παραπάνω από ανταγωνιστικοί απέναντι στους Clarets και παρότι έχουν ακόμα πολύ δουλειά μπροστά τους η διαφορά από την περσινή τους κατάσταση είναι παραπάνω από εμφανής.
Το απέδειξε και το χειροκρότημα από τους 22.344 θεατές που βρέθηκαν στο Ibrox και το κοινό των Gers δύσκολα επιβραβεύει εντός έδρας ήττα της ομάδας του έστω και σε φιλικό.


RANGERS: Foderingham, Tavernier (Aird, 65), Kiernan (McGregor, 65), Wilson (Zaliukas, 78), Wallace, McKay (Shiels, 65), Law, Halliday (Thompson, 65), Holt (Walsh, 65), Waghorn (Clark, 65), Templeton (Miller, 65).

BURNLEY: Gilks, Lowton (Ward 64), Duff (Keane 64), Mee, Lafferty (Taylor 64), Boyd, Arfield, Jones, Kightly, Ulvestad (Dummigan), Jutkiewicz.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.