Rijeka-Aberdeen (preview)



Στο Stadion Kantrida στην Κροατία, η Aberdeen θα προσπαθήσει να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα κόντρα στη δυνατή Rijeka, ενόψει της ρεβάνς στο Pittodrie

Μοναδική απουσία για τους Dons o αμυντικός Mark Reynolds ο οποίος αναμένεται να μείνει μέχρι και 3 μήνες εκτός μάχης λόγω τραυματισμού στον ώμο.
Η Aberdeen …ίδρωσε για να αποκλείσει με δύο ισοπαλίες τη Shkendija από τα Σκόπια στον α’ γύρο κι η Rijeka είναι σαφώς δυνατότερος αντίπαλος.
Οι Κροάτες θέλουν να μπει για τρίτη σερί σεζόν στους ομίλους κι η περσινή τους παρουσία ήταν εντυπωσιακή μιας και νίκησαν και στα 6 ματς που έδωσαν στα προκριματικά και στη φάση των ομίλων επικράτησαν στην έδρα τους των Standard Liege και Feyenoord ενώ έφεραν ισόπαλη με την κάτοχο του τροπαίου Sevilla που έμελλε να κατακτήσει για δεύτερη σερί σεζόν τη διοργάνωση.
Οι Κροάτες έχασαν φέτος τον Ισπανό μέσο, Alex, που επέστρεψε στην Espanyol αφού έληξε ο δανεισμός του και το Μαυροβούνιο δεξιό-μπακ, Marko Vesovic  που γύρισε στην Torino. Πήραν το μέσο Stefan Ristovski, ένα Σκοπιανό διεθνή που έχει παίξει και στην Parma και τον Ιτλαό εξτρεμ, Juri Cisotti, και τους δύο με τη μορφή δανεισμού από τη Spezia Calcio. Εχουν επίσης αποκτήσει τον Αλβανό εξτρεμ, Odies Roshi από τη Frankfurt και το Σλοβένο επιθετικό Roman Bezjak από τη Βουλγαρική Ludogorets.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Rijeka είναι αήττητη στα 12 τελευταία ματς που έδωσε στην έδρα της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.