Stjarnan-Celtic (preview)



H πρόκριση στους ομίλους του Champions League είναι ο φετινός μεγάλος στόχος της Celtic κι η Stjarnan αποτελεί το πρώτο εμπόδιο. Οι Bhoys δείχνουν έτοιμοι να το ξεπεράσουν απόψε κουβαλώντας τη νίκη τους με 2-0 στο πρώτο ματς στη Γλασκώβη.
Θα έχουν στη διάθεση τους το Nadir Ciftci αφού η ποινή των 6 αγωνιστικών που κουβαλά ο Τούρκος επιθετικός είναι για τις εγχώριες διοργανώσεις κι όχι το Champions League, αλλά και τον κεντρικό αμυντικό, Virgil van Dijk, που ήταν τιμωρημένος στο πρώτο ματς. Στην αποστολή των Bhoys και ο Gary Mackay-Steven που ήταν να ξεκινήσει το πρώτο ματς αλλά έπαθε τράβηγμα στην προθέρμανση.
Η Stjarnan δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών και θα ψάξει την έκπληξη ποντάροντας και στο συνθετικό τερέν της κάτι που δεν ανησυχεί τον τεχνικό της Celtic, Ronny Deila.
Ο Βέλγος Jonathan Lardot  θα διεθύνει την αναμέτρηση κι η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει τη Rudar Pljevlja από το Μαυροβούνιο ή την Qarabagα από το Αζερμπαϊτζάν με το πρώτο ματς των δύο ομάδων να έχει λήξει 0-0 στην έδρα της Qarabagα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.