Virgil van Dijk ο αμυντικός που ψάχνουν στην Everton;



Ο Ολλανδός αμυντικός της Celtic συνεχίζει να απασχολεί μεταγραφικά αρκετές ομάδες με την Everton να φαίνεται ότι επίσης εμπλέκεται.
Κάτι που δεν παραδέχθηκε, αλλά ούτε και αρνήθηκε ο προπονητής των Toffees,  Roberto Martinez, δίνοντας την ευκαιρία στα βρετανικά ΜΜΕ να εντείνουν τη φημολογία.

Χθες ο Ισπανός τεχνικός ήταν στο Εδιμβούργο κι είδε την ομάδα του να κερδίζεi 3-1 σε φιλικό τη Hearts. Oι δημοσιογράφοι δεν έχασαν ευκαιρία να τον ρωτήσουν για τον van Dijk.

“Δε μου αρέσει να μιλάω για άλλους παίκτες, ειδικά όταν δεν είναι στην ομάδα μου, το θεωρώ ασέβεια” απάντησε ο Ισπανός τεχνικός προσθέτοντας:
H ομάδα μας δεν είναι πλήρης, ψάχνουμε για δύο θέσεις αλλά θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι αυτός που θα πάρουμε θα ταιριάζει στην ομάδα και το σύστημα.”

Mε τον John Stones να είναι στο στόχαστρο της Chelsea και τους Sylvain Distin και Antolin Alcaraz να έχουν φύγει αυτό το καλοκαίρι από τη Goodison Park η ανάγκη ενίσχυσης της Everton είναι επιτακτική.
To κέντρο της άμυνας είναι από τις θέσεις που ψάχνουμε, έφυγαν δύο έμπειροι αμυντικοί και οφείλουμε να καλύψουμε το κενό” παραδέχθηκε ο Martinez.

Η Celtic έχει κοστολογήσει το van Dijk στα 10 εκατομμύρια λίρες, ποσό που είναι στις δυνατότητες της Everton, μένει να φανεί αν ο Ολλανδός αμυντικός θα καταλήξει τελικά στο Goodison Park.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.