Warburton: “Φιλικό προετοιμασίας το ματς με τη Hibernian”



O τεχνικός των Rangers βλέπει σα φιλικό τον αγώνα της ομάδας του με τους Hibs το Σάββατο για το Challenge Cup.

Μια αναμέτρηση για το Challenge Cup (Petrofac Training Cup σύμφωνα με το σπόνσορα) δεν είναι κι ότι συγκλονιστικότερο για τους Rangers, όμως αντίπαλος τους στον πρώτο γύρο είναι η Hibernian στο Easter Road και δεν είναι λίγοι αυτοί που ανυπομονούν για μια τέτοια αναμέτρηση.
O προπονητής των Gers, Mark Warburton, όμως δεν έχει την ίδια άποψη.
“Κάνουν λες και κληρωθήκαμε με τη Ρεάλ Μαδρίτης” δήλωσε ο 52χρονος τεχνικός τονίζοντας: “Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τη Hibernian, είμαστε οι Rangers και θα πάμε προετοιμασμένοι κι έτοιμοι όπως σε κάθε άλλο παιχνίδι”.
O Mark Warburton δεν έχει δοκιμάσει την ομάδα του με ανταγωνιστικό αντίπαλο, έχοντας δώσει μόλις ένα προπονητικό φιλικό με την ομάδα κάτω των 17 της Tottenham κι ένα απογευματινό ματς κόντρα στους ερασιτέχνες της Ayr United.
“Μεγάλος αγώνας και καλό για τους οπαδούς, ένα δυνατό τέστ, όμως σε κάθε περίοδο προετοιμασίας ξεκινάς και μετά ανεβαίνεις σιγά-σιγά, γι αυτό το ματς με τους Hibs είναι τέλειο για μας”.
Ο Warburton ξέρει τον τεχνικό των Hibs, Alan Stubbs από την Everton και γνωρίζει ότι η Hibernian θα εμφανιστεί, έτοιμη, δυνατή και διψασμένη.
Τόνισε πάντως ότι περιμένει ακόμα 4-5 παίκτες να προστεθούν στο ρόστερ της ομάδας του κάτι που σημαίνει ότι μπορεί το Σάββατο να υπάρχουν ποδοσφαιριστές των Rangers που θα βρίσκονται μόλις δυό μέρες στην ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.