Ward: “Η Aberdeen μπορεί να προκριθεί”



O goalkeeper των Dons, Danny Ward, πιστεύει ότι η ομάδα του μπορεί να ξεπεράσει το εμπόδιο τηs Rijeka, παρότι η αναμέτρηση φαντάζει πολύ δύσκολη.

Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν την Πέμπτη στην Κροατία στο πρώτο ματς του β’ προκριματικού γύρου του Europa League.
H Aberdeen απέκλεισε με δύο ισοπαλίες τη Shkendija από τα Σκόπια κι η Rijeka είναι σαφώς δυσκολότερος αντίπαλος, όμως ο Ward είναι αισιόδοξος: “Μια τέτοια αναμέτρηση μπορεί να μας βοηθήσει να γίνουμε καλύτεροι”, δήλωσε ο 22χρονος τονίζοντας ότι οι Dons γνωρίζουν μερικά πράγματα για τη Rijeka.
Οι Κροάτες πάντως δείχνουν αρκετά δυνατοί αν αναλογιστεί κανείς ότι πέρυσι νίκησαν και τα 6 ματς που έδωσαν στους προκριματικούς και βρέθηκαν στους ομίλους του Europa League. Στη φάση των ομίλων νίκησαν τις Standard Liege και Feyenoord στην έδρα τους ενώ έφεραν ισοπαλία και με την κάτοχο του τροπαίου Sevilla που κατέκτησε ξανά τη διοργάνωση.
Ο Ward έχει έρθει -με τη μορφή δανεισμού για τη φετινή σεζόν- από τη Liverpool και θέλει να καθιερωθεί κάτω από τα δοκάρια της Aberdeen. Είναι νωρίς ακόμα αλλά φαίνεται να τα καταφέρνει καθώς ήταν βασικός στα ματς με τη Shkendija κι αναμένεται να ξεκινήσει και στο ματς της Πέμπτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.