4 στα 4 η πρωτοπόρος Hearts, 2-1 τη Ross County στα Highlands



Ακάθεκτη συνεχίζει η Hearts που πέρασε και από το Dinwall κερδίζοντας 2-1 τη Ross County και συνεχίζει να απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής.
4.806 θεατές στο Victoria Park, είδαν τη Ross County να χάνει την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα, όταν ο goalkeeper της Hearts, Neil Alexander, απέκρουσε το σουτ του Michael Gardyne. Η αντίδραση της Hearts ήταν άμεση κι οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 11’ με τον Osman Sow και 3 λεπτά αργότερα έκαναν το 0-2 με τον Alim Ozturk, με τους Staggies να προσπαθούν να καταλάβουν τι έγινε. 
Μπήκαν πάντως ξανά στο ματς πριν λήξει το πρώτο μέρος όταν ο Igor Rossi έκανε πέναλτι στον Andrew Davies. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Liam Boyce στο 39’ αλλά οι Highlanders δεν κατάφεραν κάτι καλύτερο. Ο ρυθμός έπεσε στο δεύτερο ημίχρονο με πολλές διακοπές και τραυματισμούς, αυτή που πάντως άξιζε ένα ακόμα γκολ ήταν η Hearts. Δεν το πέτυχε αλλά τα δύο που σημείωσε ήταν αρκετά για να κάνει το 4 στα 4 και να συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα στη σκωτσέζικη Premiership.
ROSS COUNTY: Fox, Fraser, Davies, Robertson, Foster (Reckord 66), Irvine, McShane (Quinn 57), Gardyne, De Vitta (Dingwall 62), Boyce, Curran. 

HEARTS: Alexander, Paterson, Ozturk, Rossi, Oshaniwa, Sow (Reilly 58), Buaben (McGhee 54), Gomis, Nicholson (King 69), Walker, Juanma.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.