Aνάβει η κόντρα Stubbs-Warburton



Rangers και Hibernian ήταν κάτι παραπάνω από δεδομένο ότι θα πάλευαν για το φετινό τίτλο –που συνοδεύεται από απευθείας άνοδο- στην Championship, όμως οι κόντρες τους έχουν ήδη ξεκινήσει παρότι έχουν γίνει μόλις δύο αγωνιστικές στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία της Σκωτίας.

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στον πρώτο γύρο του Challenge Cup με τους Rangers να διασύρουν 6-2 τη Hibernian μέσα στο Easter Road, στέλνοντας μήνυμα ότι η πρώτη θέση στην Championship είναι ήδη καπαρωμένη.

Ακολούθησε το σήριαλ με τη μεταγραφή του Scott Allan, με τους Rangers να κάνουν 3 προτάσεις για τον επιτελικό μέσο οι οποίες απορρίφθηκαν, για να καταλήξει τελικά ο νεαρός χαφ -που υποστήριζε μικρός τους Gers- στη Celtic.

Oι δύο ομάδες συναντιούνται την Κυριακή στο Ibrox στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, όμως η κόντρα τους συνεχίζεται με τον Alan Stubbs να έχει ήδη ρίξει λάδι στη φωτιά.

Ο τεχνικός των Hibς δήλωσε ότι o συνάδελφος του στους Gers, Mark Warburton, είχε “πολύ εύκολη δουλειά” στην προσπάθεια του να αναμορφώσει τους Rangers.

“Είναι πολύ εύκολο όταν έχεις λεφτά να ξοδέψεις για να φέρεις τους καλύτερους παίκτες”, είχε πεί ο τεχνικός της Hibernian, για να προκαλέσει την οργή του Warburton.

Η απάντηση του αφεντικού του Ibrox είπε ότι καλά θα κάνει “ο Stubbs να κρατά το στόμα του κλειστό”, ένα πολύ απλό “σκάσε” για το θέσουμε κομψά.

“Με την ίδια λογική είναι εύκολο να προπονείς τη Manchester Utd ή τη Ρεάλ Μαδρίτης, ” είπε ο Warburton καταλήγοντας:

“Εκτός αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω εγώ, καλά θα κάνεις να επικεντρωθείς στην ομάδα σου όχι τη δική μας.”

Κι απέχουμε ακόμα δύο μέρες από την Κυριακάτικη συνάντηση στο Ibrox.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.