Το απόλυτο κι η Aberdeen, 2-1 τη Motherwell στο Fir Park



3 στα 3 για την Aberdeen που νίκησε μέσα στο Fir Park τη Motherwell με 2-1.

Oι Dons έχουν κι ένα ματς στο χέρι, με τη Hamilton, η οποία πάντως μόνο ευκαταφρόνητη αντίπαλος δεν είναι, όπως έδειξε σήμερα κόντρα στη Dundee Utd.
Οι Steelmen προηγήθηκαν μόλις στο 5’ με σουτ του Marvin Johnson. Η συνέχεια ήταν συναρπαστική για τους 5.437 θεατές που βρέθηκαν στο Fir Park, με τις δύο ομάδες να κάνουν πολλές φάσεις και τους Dons να ισοφαρίζουν στο 25’ όταν η σέντρα του Niall McGinn κατέληξε στα δίχτυα.
Ο McGinn  έβγαλε άλλη μια σέντρα στο 62’ που κατέληξε κι αυτή στα δίχτυα χάρη στην κεφαλιά του Ash Taylor. Το σκορ δεν άλλαξε κι η νίκη για τους Dons είναι πολύ σημαντική γιατί κι η Motherwell ήταν πολύ καλή. Είναι η πρώτη φορά μετά το 1991 που η Aberdeen ξεκινά κάνοντας το 3 στα 3 στο πρωτάθλημα, ενώ η Motherwell έκανε την τρίτη της σερί ήττα, με τη νίκη της στην πρεμιέρα επί της Inverness να φαντάζει πια πολύ μακρινή.

MOTHERWELL: Ripley, Law, Laing, McManus, Hammell, Ainsworth, Johnson (Thomas 70), Lasley, Moult (Clarkson 86), Taylor (Cadden 89), McDonald. 

ABERDEEN: Ward, Logan, Considine, Taylor, Shinnie, McLean, Flood (Rooney 45), Jack, McGinn, Hayes, Goodwillie (Quinn 72).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.