Aberdeen - Kairat Almaty (Preview)



H ώρα της αλήθειας απόψε στο Pittodrie για την Aberdeen με τους Dons να υποδέχονται την Kairat Almaty.
Η Aberdeen έχασε 2-1 στο Καζακαστάν και χρειάζεται νίκη με 1-0 για να προκριθεί σε ένα ματς που δείχνει αρκετά δύσκολο. Οι Dons θα προσπαθήσουν να βρεθούν στο play-off του Europa League, στοχεύοντας στη συνέχεια στους ομίλους, κάτι που το είχαν καταφέρει το 2008 με τον Jim Calderwood στον πάγκο.
Ο τωρινός τεχνικός των Dons, Derek McInnes, πιστεύει ότι η ομάδα του είναι έτοιμη τονίζοντας ότι “πρέπει να παίξει με μυαλό όχι με καρδιά”.
O αμυντικός Mark Reynolds θα λείψει για ακόμα μια φορά, μιας κι είναι καιρό τώρα τραυματίας. Οι Niall McGinn και Ryan Jack αναμενεται να ξεκινήσουν, μιας κι ο McIness τους είχε στον πάγκο (μπήκαν ως αλλαγές) στο νικηφόρο New Firm της Κυριακής κόντρα στη Dundee Utd.
To Pittodrie αναμένεται κατάμεστο, ήταν τέτοια η ζήτηση των εισιτηρίων, που μέχρι κι ένα τμήμα της κερκίδας που δίνονταν στους φιλοξενούμενους θα πάει στους φίλους των Dons, αφού μόλις 50 οπαδοί της Kairat έκαναν το μεγάλο ταξίδι για τη Σκωτία.
Η Kairat του Vladimir Weis έχει κάνει την έκπληξη ήδη αποκλείοντας τον Ερυθρό Αστέρα και στη συνέχεια την Alashkert, την ομάδα που απέκλεισε τη St Johnstone.
Oμάδα με πλούσια διοίκηση, πολυεθνικό ρόστερ, είναι σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς και στοχεύει στους ομίλους του Europa League. H βραδιά αναμένεται μεγάλη για τους Dons.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.