Πλήρωσαν το πέναλτι οι Accies, η Ross County 2-0 τη Hamilton



Η Ross County επικράτησε 2-0 της Hamilton κι έκανε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα χωρίς να έχει μάλιστα δεχτεί γκολ στα δύο πρώτα παιχνίδια της. 
Πέρα από το σκόρερ και των δύο γκολ, Craig Curran, χρωστά πολλά και στο goalkeeper της, Scott Fox που έπιασε πέναλτι πριν συμπληρωθεί το πρώτο πεντάλεπτο.
Η Hamilton λοιπον κέρδισε πέναλτι μόλις στο 4’ όταν ο Christian Nade ανατράπηκε στην περιοχή από τον Scott Fox. Ο goalkeeper, Scott Fox, όμως κράτησε όρθιους τους γηπεδούχους αποκρούωντας εντυπωσιακά το σουτ του  Ali Crawford.
Ακολούθιησαν δύο γκολ από τον Craig Curran στο 10’ και το 41’ που έδωσαν μια σημαντική νίκη στους Staggies. Στο 69’ ο Scott Fox που είχε κρατήσει όρθια την ομάδα του, αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού από τον Daniel Bachmann.

ROSS COUNTY: Fox (Bachmann 69), Fraser, Foster, Boyd, Davies, Irvine, De Vita, McShane, Gardyne, Curran (Graham 79), Boyce (Quinn 61)
HAMILTON: McGovern Gordon, Tagliapietra, Garcia Tena, Kurakins, Gillespie, Imrie (Kurtaj 61), Turner (MacKinnon 45+1), Crawford, Longridge (Morris 75), Nade.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.