Επίδειξη δύναμης η Celtic, 4-2 την Inverness



Η εμφάνιση της Celtic ήταν αυτή που ικανοποίησε περισσότερα κι από την παραουσίαση του Scott Allan στον Παράδεισο (όπως ονομάζουν οι φίλοι των Bhoys το Celtic Park).
Ο 23χρονος μέσος -που παρότι οπαδός των Rangers από μικρός υπέγραψε χθες στη Celtic- γνώριζε μια ζεστή υποδοχή από τους 42.727 θεατές που βρέθηκαν στο Celtic Park.

Ζεστοί ήταν κι οι Bhoys που προηγήθηκαν 2-0 πριν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο, χάρη στις κεφαλιές των Μichael Lustig στο 8' και Leigh Griffiths στο 12'. Ακολούθησαν δύο γκολ του Suart Armostrong στο 55’ και το 69’ με τη Celtic να χαλαρώνει στη συνέχεια, έχοντας και το νου της στο ματς της Τετάρτης με τη Malmo για τα play-off του Champions League.

Oι Highlanders κατάφεραν έτσι να μειώσουν με τα γκολ να σημειώνουν δύο από τις αλλαγές του John Hughes, o Ryan Christie στο 71’ και o Daniel Lopez Robles στο 78’.


CELTIC: Gordon, Lustig (Janko 62), Boyata, van Dijk, Izaguirre, Biton, Brown (Mulgrew 62), Mackay-Steven, Johansen, Armstrong (McGregor 70), Griffiths

INVERNESS CT: Fon Williams, Raven, Devine, Draper, Tremarco (Lopez 67), Tansey, Vigurs (Wedderburn 68), Polworth (Christie 49), Horner, Mbuyi-Mutombo, Williams.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.