Συμφωνία Celtic και Hibs για Scott Allan



H Celtic τα βρήκε με τη Hibernian για το Scott Allan. H μεταγραφή του 23χρονου μέσου θα κοστίσει 275.000 λίρες στη Celtic που θα δώσει και δύο παικτες στη Hibernian. Ο μέσος Dylan McGeouch θα μετακινηθεί μόνιμα στο Easter Road ως μέρος της συμφωνίας, ενώ ο μέσος Liam Henderson θα πάει με τη μορφή δανεισμού στους Hibs.
O Scott Allan ήταν χθες στη Lennoxtown κι η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί αν συμφωνήσει ο ίδιος κι οι άλλοι δύο παίκτες που πρόκειται να δοθούν στη Hibernian.
O τεχνικός της Celtic πάντως, Ronny Deila, αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο όπως και ο προπονητής της Hibernian, Alan Stubbs.
Οι Rangers είχαν κάνει 3 προτάσεις για τον Allan oι οποίες απορρίφθηκαν ενώ ο ίδιος ο 23χρονος μέσος είχε καταθέσει αίτημα μεταγραφής με την επιθυμία του να πάει στο Ibrox να είναι γνωστή, μιας κι είναι οπαδός των Gers.
O Allan θέλει να μείνει στη Σκωτία για να είναι κοντά στην οικογέναια του γι αυτό κι είχε απορριφθεί πρόταση και της αγγλικής Rotherham που αγωνίζεται στην αγγλική Championship.
O νεαρός playmaker είχε υπογράψει διετές συμβόλαιο με τη Hibernian όταν έμεινε ελεύθερος από τη West Bromwich Albion το προηγούμενο καλοκαίρι κι έκανε μια εξαιρετική σεζόν πέρυσι καθώς αναδείχθηκε παίκτης της χρονιάς στη σκωτσέζικη Championship.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.