Celtic-Inverness CT (Preview)



Την επιστροφή στις νίκες θα επιδιώξει σήμερα η Celtic, στο ματς που θα παρουσιασθεί κι ο Scott Allan που υπέγραψε χθες τετραετές συμβόλαιο με τους Bhoys
Η παρουσίαση του 2χρονου νεοαποκτηθέντος μέσου δίνει πανηγυρικό τόνο στην αναμέτρηση, η Celtic πάντως θέλει να αφήσει πίσω της το 2-2 με την Kilmarnock στο Rugby Park, έχει όμως στο νου της και την αναμέτρηση με τη Malmo την Τετάρτη για τα play-off του Champions League.  
O αρχηγός των Bhoys, Scott Brown, αναμένεται να απουσιάσει καθώς αναρρώνει από έναν τραυματισμό στον ιγνυακό τένοντα. Ο Kris Commons αναμένεται να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και να επιστρέψει όπως κι ο Stuart Armstrong, ενώ ...κλασικός απών θα είναι ο Nadir Ciftci που θα εκτίσει την 4η από τις 6 αγωνιστικές της ποινής του.
Χωρίς νίκη ακόμα στο πρωτάθλημα η κυπελλούχος Σκωτίας, Inverness CT, ευελπιστεί ότι θα έχει στη διάθεση της τους Aaron Doran, James Vincent και Jordan Roberts που έχασαν το 0-0 της Τετάρτης με την Partick Thistle.
Oι Gary Warren, Dean Brill kai Richie Foran είναι ακόμα νοκ-άουτ για τους Highlanders, με το Josh Meekings να είναι εξαιρετικά αμφίβολος..
Η Caley Thistle παραδοσιακά ζορίζει τη Celtic όμως στον Παράδεισο η παράδοση είναι καταλυτικά υπερ των Bhoys, που σε 17 πρωταθλήματος μετρούν 14 νίκες, 2 ισοπαλίες και μόλις μία ήττα το 2012.
Τρεις παίκτες της Celtic έχουν κάνει hat-tricks τις 5 τελευταίες σεζόν κόντρα στην Inverness, οι Anthony Stokes, Leigh Griffiths και Γιώργος Σαμαράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.