Celtic – Ross County (Preview)



Αυλαία της σεζόν στη μεγάλη κατηγορία με τη Celtic να ξεδιπλώνει τη σημαία του πρωταθλητή. Επίτιμος καλεσμένος για το σκοπό αυτό ο John Clark, ένας από τους θρυλικούς Lisbon Lions.

Oι Bhoys κατέκτησαν για 4η σερί σεζόν τον τίτλο πέρυσι, αφήνοντας 17 βαθμούς πίσω τη 2η Aberdeen, χάνοντας μόλις 4 ματς όλη τη σεζόν.
Φαβορί και για το φετινό τίτλο οι Bhoys, έχουν κι επίσημα ματς στα πόδια τους, αφού απέκλεισαν τη Stjarnan με δύο νίκες στο β’ προκριματικό γύρο του Champions League κι επικράτησαν την Τετάρτη 1-0 της Qarabag στο πρώτο ματς του γ’ προκριματικού γύρου.

Οι "Κέλτες" δε θα έχουν στη διάθεση τους τον επιθετικό Nadir Cifcti, μιας και ξεκινά η ποινή του των 6 αγωνιστικών, ενώ θα απουσιάσει και ο τιμωρημένος,  Emilio Izaguirre . Εκτός αποστολής κι ο Charlie Mulgrew που τραυματίσθηκε στο φιλικό με τη Rennes.
 
H Ross County κατεβαίνει χωρίς τον αριστερό μπακ, Jamie Reckord που είναι τραυματίας κι αναμένεται να επανέλθει την άλλη εβδομάδα.
Ο Jackson Irvine είναι στην αποστολή των Staggies κι αναμένεται να βρεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του αφού η Ross County τον έκλεισε με κανονική μεταγραφή (έπαιζε ως δανεικός την περασμένη σεζόν).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.