Δικάστηκε για παρενόχληση ο Colin Hendry



Ο Colin Hendry έχει γράψει ιστορία ως αρχηγός της εθνικής Σκωτίας κι αρκετών συλλόγων για τη μαχητικότητα και το δυναμικό παιχνίδι του, φαίνεται όμως ότι ο 49χρονος Σκωτσέζος ξεπέρασε τα όρια. 
Ο Hendry παραδέχθηκε ότι παρενοχλούσε τη Sarah Kinder με μυνήματα και emails όταν η ίδια αποφάσισε να διακόψει τη σχέση τους. Ο Hendy κατηγορήθηκε και για επίθεση, με τη Ms Kinder να ισχυρίζεται ότι της άρπαξε πολλές φορές το χέρι όταν προσπάθησε να μπει σε ταξί. Η Kinder πάντως άλλαξε την κατάθεση της κι οι κατηγορίες για επίθεση αποσύρθηκαν, όμως ο Hendry παραδέχθηκε ότι έκανε ανεπιθήμητες επισκέψεις της στο σπίτι της και δύο φορές πέταξε πέτρες στο παράθυρο της κρεβατοκάμαράς της.
Ο Hendry άρχισε να βγαίνει με τη Ms Kinder όταν πέθανε η 42χρονη σύζυγος του, Denise, το 2009. Η Kinder διέκοψε τη σχέση τους το Δεκέμβρη του 2014, αλλά φαίνεται ότι ξανάσμιξαν στις 21 Φεβρουαρίου όπως είπαν στο δικαστήριο.
Στις 3 Μαρτίου η Kinder διέκοψε τη σχέση κι αναφέρει ότι ο Hendry ήταν “εξαιρετικά αναστατωμένος και συγχυσμένος” και τότε άρχισαν οι απανωτές παρενοχλήσεις.
Ο Hendry δήλωσε ότι ήθελε να δει “αν είναι εντάξει” γι αυτό πήγαινε σπίτι της, μπήκε μέσα μια φορά που βρήκε ξεκλείδωτη την μπροστινή πόρτα. Ο 49χρονος πρώην ποδοσφαιριστής είπε ότι είδε την Kinder σε δύο μπαρ στο Lytham στις 17 Απρίλίου να είναι "πολύ μεθυσμένη, αναστατωμένη και να περπατά ξυπόλητη”, θελησε να τη βοηθήσει να μπει σε ταξί αλλά αυτή δεν ήθελε τη βοήθεια του.
Στον Colin Hendry πάντως έχει απαγορευθεί να οδηγεί για 17 μήνες όταν παραδέχθηκε ότι ήταν μεθυσμένος στο Lytham στις 21 Φεβρουαρίου.
Ο πρώην διεθνής αμυντικός αντιμετωπίζει ποινές που κυμαίνονται από φυλάκιση μέχρι παροχή κοινωνικού έργου.
Ο Hendry ήταν αρχηγός της εθνικής Σκωτίας στο μουντιάλ του 1998 κι έχει αγωνισθεί στις Blackburn Rovers, Manchester City, Bolton Wanderers, Blackpool και Rangers.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.