Στο πλευρό του Collins o Deila



O τεχνικός της Celtic, Ronny Deila, πήρε το μέρος του βοηθού του,  John Collins, στην αντιπαράθεση που έχει ξεκινήσει με άλλους προπονητές στη σκωτσέζικη Premiership κι έχει γιγαντωθεί από τα ΜΜΕ.
Ο John Collins είχε δηλώσει ότι “οι σκωτσέζικες ομάδες δεν είναι αρκετά έξυπνες ούτε σκέφτονται γρήγορα” για να …τιμωρήσουν τη Celtic, σε αντίθεση με τους αντιπάλους των Bhoys στην Ευρώπη.
Ακολούθησαν πολλές αντιδράσεις, με τους Derek McInnes της Aberdeen, Paul Hartley της Dundee και Jackie McNamara της Dundee Utd να στρέφονται κατά του Collins, ενώ ο τεχνικός της Inverness, John Hughes, πήρε το μέρος του.
Στο πλευρό του βοηθού του στάθηκε ο Ronny Deila τονίζοντας ότι το όλο θέμα έχει γιγαντωθεί από τα Media χωρίς λόγο.
"Νομίζω ότι όλοι συμφωνούν, μερικές φορές συναντάς αντιπάλους που είναι καλύτροι από τις ομάδες στη Σκωτία,” είπε ο Deila τονίζοντας: "Όταν μάλιστα παίζεις στο Champions League, αυτό είναι πολύ προφανές."
Κι ο τεχνικός της Celtic επισήμανε: "Στην Ευρώπη δοκιμάζεσαι σκληρότερα από ότι στο πρωτάθλημα σου κι αυτό δε συμβαίνει μόνο στη Σκωτία, αλλά και στη Νορβηγία ή τη Σουηδία παντού.”
"Φυσικά και το πιστεύω αυτό, δε σημαίνει ότι δείχνει ασέβεια στις άλλες ομάδες, αν υπάρχει κάτι που δεν είναι ο John Collin αυτό είναι ασεβής,” κατέληξε ο Deila υποστηρίζοντας ότι ο McInnes κι οι άλλοι πρέπει να κάτσουν και να το συζητήσουν όχι μιλώντας μέσω των ΜΜΕ.
"Είναι ηλίθιο, είναι κάτι που δημιούργησαν τα media, αλλά το έχω συνηθίσει, είναι ένα τσίρκο με το οποίο πρέπει να παίξεις αναλόγως και δεν έχω κανένα πρόβλημα μα να το κάνω" ήταν τα λόγια του Νορβηγού τεχνικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.