Ο Cummins γλύτωσε πάλι τη St Johnstone, 1-1 με Ross County



Τρίτο ματς χωρίς νίκη για τη St Johnstone που είχε πάλι ...άγιο στο πρόσωπο του Graham Cummins. Αυτή τη φορά ο Cummings ήταν βασικός με τους "άγιους" να φέρνουν πάλι 1-1 στην έδρα τους, αυτή τη φορά κόντρα στη Ross County.
Το παιχνίδι είχε ρυθμό και φάσεις από την αρχή, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν την πρώτη τους ευκαιρία στο 5’ με την κεφαλιά του Andrew Davies να εξουδετερώνεται από το goalkeeper των “αγίων”.
Ακολούθησαν δύο φάσεις για τη St Johnstone σε δύο λεπτά, με την κεφαλιά του John Sutton 9’ και το σουτ του Graham Cummins στο 10’.
Στο 17’ οι Staggies πήραν το προβάδισμα με σουτ του Craig Curran, μετά από πάσα του Liam Boyce. Ακολούθησαν ευκαιρίες εκατέρωθεν με το ημίχρονο να βρίσκει τη Ross County μπροστά στο σκορ.
Οι Saints έφεραν το ματς στα ίσα στο 52’, με το Graham Cummins να κάνει πάλι το ..θαύμα του, πετυχαίνοντας το τρίτο του γκολ σε ισάριθμα ματς, ενώ μόνο στο αποψινό ήταν στη βασική ενδεκάδα.
Κι οι δύο ομάδες συνέχισαν να δημιουργούν και να χάνουν ευκαιρίες, κάθε μιας τους μπορούσε να πάρει το παιχνίδι και το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο.
Αφήνει τους γηπεδούχους για τρίτο ματς χωρίς νίκη, μετά από δύο σερί ισοπαλίες σε παιχνίδια που βρέθηκαν πίσω στο σκορ και σώθηκαν χάρη στην ευστοχία του Cummings που δύσκολα θα ξαναβρεθεί στον πάγκο.
Η Ross County ήταν καλή για ένα ακόμα ματς κι όσοι είχαν τους Staggies στα φαβορί για τον υποβιβασμό, μάλλον πρέπει να αναθεωρήσουν τις απόψεις τους.

ST JOHNSTONE: Mannus, Shaughnessy, McKay, Scobbie, Brian Easton, Wotherspoon (Lappin 74), Davidson, Craig, O'Halloran, Cummins (Kane 73), Sutton (MacLean 83)
ROSS COUNTY: Fox, Fraser, Robertson, Davies, Foster, Gardyne, Irvine, McShane (Quinn 85), De Vita (Dingwal 68), Curran, Boyce (Graham 77).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.