Deila: Εχει μέλλον αλλά θέλει βελτίωση ο Janko



O τεχνικός της Celtic, Ronny Deila, παρέταξε με 9 αλλαγές την ομάδα του στο Tannadice το Σάββατο και την είδε να επικρατεί με 3-1 επί της Dundee Utd. Από τους καλύτερους ήταν ο Saidy Janko, που κάλυψε το δεξί άκρο της άμυνας.
Ο 19χρονος Σουηδός που ήρθε αυτό το καολκαίρι από τη Manchester United, είναι μια επένδυση της Celtic για το μέλλον, ειδικά μετά την πώληση του Adam στη Sunderland.
Ο Janko έδειξε όμως το Σάββατο ότι μπορεί να βοηθήσει και στο παρόν κάνοντας πολλές επελάσεις από τη δεξιά πλευρά ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Ο Ronny Deila έμεινε ικανοποιημένος από το νεαρό αμυντικό, όπως δήλωσε όμως στο Sky Sports, χρειάζεται να βελτιωθεί αμυντικά:
"Εχει μεγάλες προοπτικές, είναι πολύ δυνατός και γρήγοροςκαι δημιούργησε ποολά προβλήματα στους αντιπάλους στα πρώτα 35-40 λεπτά, νομίζω όμως ότι κουράστηκε λίγο στη συνέχεια και πρέπει να δουλέψει στις τοποθετήσεις του στον αγωνιστκό χώρο και στην άμυνα γενικότερα” δήλωσε ο τεχνικός της Celtic καταλήγοντας: "Yπάρχουν όμως πολλά θετικά στοιχεία κι έχει πολύ ταλέντο."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.