Δικαιώνει τις προσδοκίες η Dundee, 4-0 στο Rugby Park



H Dundee δικαίωσε στην πρεμιέρα όσους πιστεύουν ότι μπορεί να φτάσει ψηλά φέτος συντρίβοντας με 4-0 την Kilmarnock μέσα στο Rugby Park.
Eκτός έδρας νίκη και για τη Motherwell, μέσα στα Highands επί της Inverness, ενώ χωρίς σκορ έληξη η αναμέτρηση Hamilton-Patrick Thistle.


Kilmarnock – Dundee 0-4

Oι Dark Blues του Paul Hartley ξεκίνησαν ιδανικά το πρωτάθλημα κερδίζοντας με το εμφαντικό 3-0 την Kilmarnock, μέσα στο Rugby Park, μπροστά σε 5.207 θεατές. Ο Greg Stewart άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 34’ για να ακολουθήσουν δύο γκολ από το Rory Loy στο 45 (του πρώτου μέρους) και το 47’. Στο 79’ ο Greg Stewart έκανε το 4-0 για τη Dundee σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Inverness CT – Motherwell 0-1

Το γκολ του Wes Fletcher στο 4’ ήταν αρκετό για τη Motherwell που νίκησε την κυπελλούχο Σκωτίας μέσα στο Tulloch Caledonian Stadium.

Hamilton – Patrick Thistle 0-0

Παρότι η Thistle βρέθηκε με 10 παίκτες από το 25’ μετά την αποβολή του Federic Frans, στάθηκε όρθια στο New Douglas Park, με τη Hamilton να δείχνει ότι φέτος θα ζορισθεί παολύ για να μπορέσει να παραμείνει στην κατηγορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.