Dundee Utd-Celtic (Preview)



Στο Tannadice η Dundee Utd υποδέχεται την πρωταθλήτρια Celtic και θέλει να ξεπεράσει τη βαριά ήττα με 4-0 το προηγούμενο Σάββατο από τη Hamilton, μια ήττα που έβαλε στο στόχαστρο τον τεχνικό της, Jackie McNamara.
O παλιός αμυντικός της Celtic δε δίνει σημασία στις αρνητικές κριτικές και γνωρίζει ότι μια νίκη κόντρα στην πρώην ομάδα θα είναι το κατάλληλο φάρμακο. Δεν έχει όμως στη διάθεση του τους μέσους Rodney Sneijder (ίωση) και Paul Paton (τραυματισμός στο γόνατο), ενώ θα απουσιάσουν επίσης ο αμυντικός Callum Morris κι ο επιθετικός Mario Bilate. Η πιθανότητα επιστροφής του μέσου Ryan Dow δείχνει να είναι το μόνο θετικό νέο για τους γηπεδούχους.
Η πρωταθλήτρια Celtic είναι αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις, δεν έχει όμως το απόλυτο στο πρωτάθλημα. Προέρχεται από δραματική νίκη με 3-2 την Τετάρτη επί της Malmo κι η ρεβάνς της Τρίτης στη Σουηδία είναι στο μυαλό των Bhoys, αφού θα κριθεί η συμμετοχή τους στους ομίλους του Champions League
Προέχει η νίκη στο Tannadice για το Ronny Deila που δε θα έχει στη διάθεση του το Mikael Lustig που τραυματίσθηκε στο ματς με τη Malmo, αλλά ο Νορβηγός προπονητής πιστεύει ότι θα είναι έτοιμος για το κρίσιμο ματς της Τρίτης. Κλασικός απών ο Τούρκος επιθετικός, Nadir Ciftci, που θα εκτίσει την 5η αγωνιστική της ποινής του.
Δύο ήττες στις τελευταίες 7 επισκέψεις στο πρωτάθλημα μετρά στο Tannadice η Celtic, με ποιο πρόσφατη αυτή με 2-1 τη σεζόν που μας πέρασε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.