Η Dundee Utd πήρε το μάθημα της



Το περασμένο Σάββατο δεν ήταν από τα καλύτερα για το Ryan McGowan παρότι είχε τα γενέθλια του. Ο αρχηγός της Dundee Utd είδε την ομάδα του να γνωρίζει τη συντριβή με 4-0 από τη Hamilton στο New Douglas Park κι ο επόμενος αντίπαλος είναι η πρωταθλήτρια Celtic που θα έρθει το Σάββατο στο Tannadice.
“Προφανώς είμαστε απογοητευμένοι, αλλά οφείλουμε να το ξεπεράσουμε γιατί έρχεται ένα μεγάλο ματς το Σάββατο. Ως ποδοσφαιριστές είμαστες τυχεροί, γιατί υπάρχει πάντα το επόμενο παιχνίδι πριν προλάβουμε να δούμε να στεναχωρηθούμε για το προηγούμενο” είπε ο 26χρονος αμυντικός τονίζοντας ότι δεν πρέπει να επαναληφθούν τα λάθη που έγιναν στο New Douglas Park.
“Έχουμε νεανική ομάδα, θα γίνουν λάθη και σε αυτό το επίπεδο τα λάθη τιμωρούνται” τόνισε ο αρχηγός των Tangerines που παραδέχεται ότι αξίζει η ομάδα του τη σκληρή κριτική, δεν πρέπει να ξεχαστούν όμως οι προηγούμενες καλές εμφανίσεις της.
“Πριν από αυτό το ματς δείχναμε συμπαγείς κι είχαμε παίξει καλά κόντρα σε 3 καλές ομαδες, την Aberdeen, τη Dundee και τη Motherwell. Το Σάββατο τα πράγματα δεν πήγαν καλά, πρέπει να βρούμε τι φταίει και να το διορθώσουμε στις προπονήσεις” κατέληξε ο Ryan McGowan υπογραμμίζοντας ότι η Dundee Utd πήρε το μάθημα της και θα είναι έτοιμη για το ματς με τη Celtic.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.