Ζήτησε συγγνώμη για τους οπαδούς της η East Fife



Η East Fife απολογήθηκε για τη συμπεριφορά των οπαδών της στο ντέρμπι με την East Stirlingshire. Το ματς έγινε στο Ochilview Park, με την East Fife να χάνει 1-0 όμως οι υπεύθυνοι της ομάδας τα είχαν με τη συμπεριφορά των οπαδών τους απέναντι στη φυσιοθεραπεύτρια των αντιπάλων, Anna Murray.

Οι υπεύθυνοι των Fifers χαρακτήρισαν "αηδιαστικά, αγενή και σεξιστικά" τα τραγούδια και τα συνθήματα μερίδας οπαδών τους
"Η συμπεριφορά μερίδας οπαδών της East Fife fans ήταν απαράδεκτη και ντροπιαστική για το σύλλογο," γράφθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.
"Οι οπαδοί που συμπεριφέρθηκαν με τόσο αηδιαστικό τρόπο θα πρέπει να σκεφθούν αν θέλουν να επιστρέψουν στο Bayview στο μέλλον, γιστί ο σύλλογος δε θα ανεχθεί παρόμοια συμπεριφορά”, ήταν η επίσημη ανακοίνωση της East Fife που κατέληγε:
"Η συμπεριφορά απέναντι στους βοηθούς και στους υπέυθυνους του αγώνα ήταν επίσης απαράδεκτη. Είμαστε ένας οικογενειακός σύλλογος, με οπαδούς γυναίκες και παιδιά που δεν πρέπει να γίνονται αποδέκτες τέτοιας συμπεριφοράς."
Η Anna Murray δέχθηκε τη συγγνώμη της East Fife δηλώνοντας:
Mεγάλωσα σε ποδοσφαιρική οικογένεια, έχω αγωνισθεί 8 φορές με την εθνική Σκωτίας κι ο θείος μου, Jim McInally, είναι ο προπονητής της Peterhead. Ξέρω ότι συμβαίνουν τέτοια περιστατικά από τη μειονότητα των οπαδών και δυστυχώς δεν είμαι η πρώτη ούτε η τελευταία που θα υποστεί κάτι τέτοιο.”

“’Ακουσα πολλά, μερικά από αυτά ήταν για γέλια, άλλα αρκετά απογοητευτικά, αλλά είχα το νου μου στο να κάνω τη δουλειά μου παρά να δώσω σημασία σε αυτά που ακούγονταν από τις κερκίδες.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.