Όλα κρίθηκαν πριν το ημίωρο, η Falkirk 2-1 τη Dumbarton



H Falkrik επικράτησε 2-1 της Dumbarton στην αυλαία της 4ης αγωνιστικής της σκωτσέζικης Championship, με τα 3 γκολ να σημειώνονται στα πρώτα 27 λεπτά.

Πριν τη σέντρα της αναμέτρησης τηρήθηκε ενός λεπτου στη μνήμη του θρύλου της Falkirk, George Merchant που απεβίωσε στις 16 Αυγούστου.
Οι γηπεδούχοι φάνηκε ότι θα περνούσαν ένα εύκολο απόγευμα καθώς προηγήθηκαν 2-0 στο πρώτο τέταρτο. Ο Blair Alston άνοιξε το σκορ στο 5’ με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, για να κάνει το 2-0 στο 15’ ο Craig Sibbald με εντυπωσιακό σουτ από το ύψος της περιοχής, στέλνοντας τη μπάλα στο “παραθυράκι” του Mark Brown.
Oι Sons αντέδρασαν στο 27’ μειώνοντας με κεφαλιά του Darren Barr, όμως δεν κατάφεραν κάτι παραπάνω.

Δεύτερη σερί ήττα για τη Dumbarton, που είχε ξεκινήσει με δύο εντυπωσιακές νίκες απέναντι σε Hibernian και St Mirren.
Η Falkirk πέτυχε την τρίτη σερί νίκη της στην Championship κι ανέβηκε στην κορυφή στην οποία θα παραμείνει για ένα 24ωρο αφού ο αγώνας Queen of South- Rangers θα γίνει την Κυριακή.

3.600 θεατές βρέθηκαν στο Falkirk Stadium, 182 από τους οποίους ήταν οπαδοί της Dumbarton.




FALKIRK: Rogers, Vaulks, Watson, Grant, Leahy, Smith (Miller 56), Taiwo, Alston, Kerr ( Muirhead 9), Sibbald, Baird (Shepherd 77).

DUMBARTON: Brown, Barr, Wright, Buchanan, Docherty, Cawley (Craig 62), Gallagher (Kirkpatrick 88), Routledge, Brown (Ross 78), Gibson, Flening.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.