Πήρε Gallagher η St Mirren



Ο 20χρονος επιθετικός, Calum Gallagher, υπέγραψε στη St Mirren και μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπος με τη -μέχρι πρότινος ομάδα του- τους Rangers, στην αναμέτρηση των δύο ομάδων αυτή την Παρασκευή.
O Gallagher προέρχεται από τις ακαδημίες των Rangers κι είχε σκοράρει στο ντεμπoύτο του εναντίον της Dunfermline το Μάρτιο του 2014, σημειώνοντας 3 γκολ στην περσινή προετοιμασία των Gers. Έπαιξε όμως μόλις σε 6 αγώνες για τους Rangers και πέρασε μεγάλο διάστημα δανεικός στην Cowdenbeath όπου σημείωσε 5 γκολ σε 10 ματς.
Είναι ο πρώτος παίκτης που φεύγει από τους Rangers το τελευταίο δίμηνο που ανέλαβε ο Mark Warburton την τεχνική ηγεσία.
O Gallagher υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τη St Mirren κι έδειξε ικανοποιημένος για την επιλογή του, δηλώνοντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:
Eϊμαι ενθουσιασμένος, ξέρω ότι αυτή θα είναι μεγάλη σεζόν για την ομάδα που υποβιβέστηκε πέρυσι κι ο στόχος είναι να επιστρέψουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.”
H άμεση επιστροφή είναι το ζητούμενο για τους Buddies, που ξεκινούν την προσπάθεια τους αυτή την Παρασκευή κόντρα στους Rangers κι ο Gallagher μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του.
“Δεν έχει φυσικά προπονηθεί με την ομάδα, αλλά σίγουρα είναι από τις επιλογές που έχουμε για το βράδυ της Παρασκευής” παραδέχθηκε ο τεχνικός της St Mirren, Ian Murray.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.