H τιμωρία του Campbell ανησυχεί τους οπαδούς της Dundee Utd



Ο Stevie Campbell, υπεύθυνος της ομάδας νεων της Dundee Utd τιμωρήθηκε από τη διοίκηση κι η ανησυχία των οπαδών της ομάδας είναι έντονη.
Ανησυχία που πηγάζει από το γεγονός ότι φαίνεται να υπήρξε “ρήξη” στις σχέσεις του Campbel με τον προπονητή της Dundee United, Jackie McNamara, κι οι οπαδοί των Terrors φοβούνται ότι είναι αυτός ο λόγος της τιμωρίας του.
"Ευελπιστούμε ότι μια διάσταση των απόψεων μεταξύ των δύο ανδρών δεν είχε αυτό το αποτέλεσμα," ανέφερε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος του συνδέσμων οπαδών της Dundee United.
Οι λόγοι της τιμωρίας του 47χρονου Campbell, δεν έχουν γίνει γνωστοί κι οι οπαδοί της ομάδας περιμένουν εξηγήσεις. Ο Campbell είναι πολύ αγαπητός στους οπαδούς των Tangerines λόγω της εξαιρετικής του δουλειάς στους νέους, σε αντίθεση με το Jackie McNamara που βρίσκεται στο στόχαστρο των φίλων της United.
O πρόεδρος της ομάδας φαίνεται να βρίσκεται στην Αυστραλία, κάτι που γνωρίζουν οι οπαδοί της Dundee Utd, που περιμένουν πάντως κάποια επίσημη τοποθέτηση. Κι όσο αυτή δεν έρχεται γίνεται ακόμα πιο βαρύ το κλίμα για το Jackie McNamara.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.