Πήρε φόρα η Hamilton, 2-0 την Inverness στα Highlands




Mετά το εντυπωσιακό 4-0 επί της Dundee Utd η Hamilton νίκησε 2-0 την Inverness στα Higlhands, αφήνοντας τους κυπελλούχους Σκωτίας χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.
Οι Accies προηγήθηκαν στο 18’ με τον Carlton Morris να σημειώνει το δεύτερο γκολ του σε ισάριθμα παιχνίδια. Οι γηπεδούχοι είχαν 3 σημαντικές ευκαιρίες με το Dani Lopez αλλά δε μπόρεσαν να φέρουν το ματς στα ίσα κι η νίκη των Accies σφραγίστηκε στις καθυστερήσεις. Ο Louis Longridge μπήκε στο 90’ στη θέση του  Gramoz Kurtaj και 40’’ αργότερα έκανε το 0-2 για τη Hamilton.
Οι Accies διατήρησαν την καλή παράδοση που έχουν τα τελευταία χρόνια στα Highlands και μόνο φαβορί για υποβιβασμό δε δείχνουν μέχρι τώρα. Όσο για την Inverness, οι κυπελλούχοι Σκωτίας μετρούν μόλις 2 βαθμούς στα 4 πρώτα ματς, έχοντας πάρει μόλις μια ισοπαλία σε 3 εντός έδρας παιχνίδια.
INVERNESS CT: Fon Williams, Raven, Lopez (Horner 78), Draper, Devine, Tansey (Tremarco 66), Williams, Polworth, Christie, Vigurs (Wedderburn 77), Mutombo.
HAMILTON: McGovern, Gordon, Kurakins, Gillespie (Docherty 64), Imrie, Crawford, Kurtaj (Longridge 91), Morris (Nade 80), MacKinnon, Garcia Tena, Tagliapietra.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.