Hamilton-Hearts (Preview)



 Για το 6 στα 6 πηγαίνει η Hearts στο New Douglas Park, που συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος μετρώντας μόνο νίκες. 
 Tην Τρίτη πάντως χρειάστηκε παράταση για να αποκλείσει τη Forfar από το League Cup. Aναμένεται να έχει στη σύνθεση της τους Prince Buaben και Jamie Walker που δεν αγωνίσθηκαν για να ξεπεράσουν τους μικροτραυματισμούς τους. Παραμένουν όμως τραυματίες ο επιθετικός Soufian El Hassnaoui, ο μέσος Miguel Pallardo κι ο αμυντικός Blazej Augustyn
Η Hamilton μετά από δύο συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα προσγειώθηκε απότομα την Τρίτη χάνοντας 2-1 από τη Raith Rovers κι αποκλείστηκε από το League Cup. Οι νεοαποκτηθέντες Jamie Sendles-White και Alex D'Acol αναμένεται να κάνουν το ντεμπούτο τους. 
Στο στάδιο της αποθεραπείας οι Danny Redmond και Darren Lyon, παραμένει εκτός μάχης ο παίκτης-προπονητής, Martin Canning ο Chris Turner και ο Michael Devlin.
Η παράδοση δείχνει Hearts, με τους πρωτοπόρους να μετρούν 3 νίκες και μια ισοπαλία στις 4 τελευταίες επισκέψεις τους στο New Douglas Park.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.