Δεν αφήνει την κορυφή η Hearts, 3-0 την Partick Thistle




Δε λέει να αφήσει την κορυφή η Hearts. Οι Jampos έκαναν το 5 στα 5 μπροστά σε έναν κατάμεστο από 16.557 θεατές Tynecastle και συνεχίζουν να οδηγούν την κούρσα στη μεγάλη κατηγορία της Σκωτίας.
Οι γηπεδούχοι ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι της αναμέτρησης περιορίζοντας σε παθητικό ρόλο την Partick Thistle. Είναι χαρακτηριστικό ότι από τους δικαριθέντες της αναμέτρησης ήταν ο goalkeeper των φιλοξενούμενων, Tomas Cerny. Ο 30χρονος Τσέχος έκανε μια εντυπωσιακή απόκρουσε στο 29’ σε κεφαλιά του Ozturk όμως ο Osman Sow πήρε το rebound κάνοντας το 1-0 στο 29’. 
Ο μονόλογος των Jampos συνεχίστηκε με τον Callum Paterson να κερδίζει πέναλτι όταν ανατράπηκε στην περιοχή από το Stuart Bannigan. Το εκτέλεσε ο Juanma Delgado, ο Tomas Cerny κατάφερε να αποκρούσει όμως ο Sam Nicholson πήρε το rebound και το 2-0 στο 69’ ήταν γεγονός. Δύο λεπτά αργότερα οι ρόλοι άλλαξαν ο Nicholson βρήκε το Juanma Delgado κι ο Ισπανός αυτή τη φορά έστειλ τη μπάλα στα δίχτυα ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 3-0. 
Αυτό ήταν και το τελικό σκορ κυρίως χάρη σε 2-3 θετικές επεμβάσεις του Cerny που είδε την ομάδα του να μείνει για πεμπτο ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Η Hearts συνεχίζει το εντυπωσιακό της ξεκίνημα μετρώντας μόνο νίκες στις 5 πρώτες αγωνιστικές.  
 
HEARTS: Alexander, Paterson, Ozturk, Rossi, Oshaniwa, Sow (King 64), Buaben (McKirdy 74), Gomis, Nicholson, Reilly, Juanma (Morrison 87)
PARTICK THISTLE: Cerny, Miller, Seaborne, Welsh (Osman 63), Booth, Amoo (McDaid 75), Bannigan, Doolan, Stevenson (Lawless 58), Frans, Fraser.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.