Hearts – St Johnstone (Preview)



H Hearts επιστρέφει σήμερα στη μεγάλη κατηγορία -μετά από μόλις ένα χρόνο απουσίας- κι η ατμόσφαιρα αναμένεται να είναι εορταστική στο Tynecastle.

H πρώτη εξάδα θεωρείται επιτυχία για τον τεχνικό της ομάδας, Robbie Neilson, όμως οι οπαδοί των Jampos βλέπουν πολύ ψηλότερα.
Οι Soufian El Hassnaoui και Miguel Pallardo θα λείψουν από τους γηπεδούχους, όμως αναμένεται να ξεκινήσει ο Buaben που ξεκουράστηκε στο ματς της Πέμπτης με την Arbroath για το League Cup. Η Hearts είχε επικρατήσει 4-2 στο πρώτο της ματς φέτος στο Tyncastle, όμως η σημερινή πρεμιέρα πρωταθλήματος είναι κάτι το ξεχωριστό για τους φίλους της. 
Ο Νιγηριανός Juwon Oshaniwa που υπέγραψε πρόσφατα τριετές συμβόλαιο, περιμένει την άδεια εργασίας του και δε θα αγωνισθεί.

Η St Johnstone αποχαιρέτησε νωρίς τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις κι οι δύο αναμετρήσεις της με την Αlashkert είναι τα επίσημα ματς που έχουν οι Saints στα πόδια τους. Οι Simon Lappin και Frazer Wright ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους, όμως ο Steven MacLean είναι τιμωρημένος και χάνει το σημερινό ματς.
Οι εδώ και καιρό τραυματίες, Steven Anderson, Dave Mackay και Murray Davidson είναι εκτός αποστολής, όπως και ο  Liam Caddis που χτύπησε πρόσφατα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.