Έτοιμος για το Ibrox ο Murray



Η πρεμιέρα στη φετινή Championship δεν είναι κι η ιδανικότερη για τη St Mirren του Ian Murray, αφού την περιμένει αύριο ένα παιχνίδι στο Ibrox.

O τεχνικός των Buddies πάντως δείχνει έτοιμος κι αισιόδοξος για το ξεκίνημα της ομάδας του, παρότι πολλούν θεωρούν δεδομένη τη νίκη των Gers.
“Δε φταίνε οι Rangers γι αυτό. Έχουν παίξει πολύ καλά κι όποια ομάδα σημειώνει 6 γκολ στο Easter Road είναι καλή ομάδα” είπε ο Murray υπογραμμίζοντας:
“Και την Κυριακή κέρδισαν 3-0 παίζοντας πολύ καλά και δημιούργησαν και πολλές ευκαιρίες. Όπως κι εμείς όμως ξέρουν ότι όλα τώρα ξεκινούν, τελειώνουν τα λόγια και τα φιλικά δε σημαίνουν απολύτως, αν οι Rangers δεν κερδίσουν αύριο ποιος νοιάζεται αν κέρδισαν 3-0 την Peterhead 3-0 και 6-2 τους Hibs, όλα έχουν να κάνουν με το επόμενο ματς.”

Ο τεχνικός της St Mirren προσεγγίσει πάντως θετικά την αυριανή πρεμιέρα της ομάδας του τονίζοντας:
“Πιστεύουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε τα ματς δεν υπάρχει αμφιβολία, αλλά για να το κάνουμε πρέπει να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο. Οι Rangers είναι το φαβορί γιατί παίζουν στην έδρα τους, αλλά πρέπει οι παίκτες να μπουν στο γήπεδο πιστεύοντας ότι μπορούν να νικήσουν, αν πας στο Ibrox και δεν πιστεύεις ότι θα νικήσεις, 9 στις 10 φορές δεν έχεις πιθανότητα. Το ίδιο ισχύει και για το Parkhead, το Easter Road, το Tynecastle.” 

O Μurray γνωρίζει ότι η ομάδα του θεωρείται τρίτο φαβορί φέτος στην Championship πίσω από Rangers και Hibernian.
Aυτό όμως δε σημαίνει ότι δε μπορούμε να κερδίσουμε” είπε το τεχνικός των Buddies κι αύριο θα φανεί πόσο ανταγωνιστική μπορεί να είναι η ομάδα του κι αν έχει τη δυνατότητα να μπει ανάμεσα στα δύο μεγάλα φαβορί για να διεκδικήσει την επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.