Πάλι γλύτωσε η Κilmarnock, 2-2 στο 85’ στο Firhill



Κόντρα στη Celtic η Kilmarnock ισοφάρισε στο 88’, σήμερα με την Patrick Thistle επανέλαβε το κατόρθωμα της, φέρνοντας μάλιστα το ίδιο σκορ, 2-2, ισοφαρίζοντας αυτή τη φορά στο 85’.
Και στις δύο περιπτώσεις η Killie βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, με τη διαφορά ότι η Patrick Thistle βρέθηκε να παίζει με 10 παίκτες από το 65’.
3.600 θεατές στο Firhill είδαν τους γηπεδούχους να μπαίνουν πολύ δυνατά, να προηγούνται στο 9’ με τον Κris Doolan και τον ίδιο παίκτη να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι στο 17’. Ο Rory McKenzie έφερε στο 38’ το ματς στα ίσα σχεδόν από το πουθενά. 
Τα πράγματα έγιναν χειρότερα για τους γηπεδούχους όταν αποβλήθηκε στο 65’ ο Liam Lindsay για σκληρό φάουλ στον Mark O'Hara. Παρότι έπαιζαν με 10 παίκτες οι Jags ξαναπήραν το προβάδισμα με το Doolan να σημειώνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ, όμως ο Kris Boyd έφερε το ματς στα ίσα στο 85’ με δυνατή κεφαλιά.
Η ισοπαλία αφήνει τις δύο ομάδες χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, με τη διαφορά τερμάτων να φέρνει την Killie στο βυθό της βαθμολογίας, μετά τις 4 πρώτες αγωνιστικές.

PARTICK THISTLE: Cerny, Miller, Welsh, Booth, Amoo, Bannigan, Doolan, Stevenson (Seaborne 66), Lawless (Fraser 54), Frans, Lindsay. 

KILMARNOCK: MacDonald, Smith, Connolly, Hamill (Splaine 80), McKenzie, Higginbotham, Westlake, O'Hara, Ashcroft, Kiltie (Boyd 69), Magennis.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.