Ο keeper της Mallmo προκαλεί: “Είναι όλοι τους γουρούνια”



Η Malmo έχει θέσει σοβαρή υποψηφιότητα πρόκρισης στους ομίλους του Champions League, παρά τη χθεσινή της ήττα με 3-2 στο Celtic Park.
Οι Σουηδοί παρότι βρέθηκαν δύο φορές να χάνουν με 2 γκολ διαφορά, κατάφεραν να σκοράρουν στο 95’ και το 3-2 τους δίνει πολλές ελπίδες.

Δε φαίνεται πάντως να είναι ευχαριστημένοι από τη συμπεριφορά των παικτών της Celtic, με το goalkeeper των Σουηδών να χαρκακτηρίζει “γουρούνια” τους Bhoys και “παιδί” το Leigh Griffiths.

“Είναι γουρούνια, όλοι τους, έτσι είναι τα πράγματα” δήλωσε στο σουηδικό έντυπο, Kvallsposten, ο Johan Wiland, τονίζοντας: “Τι να πω για το Griffiths. Εκανε σαν παιδί τραβώντας φανέλες όλη την ώρα.”

Kι ο Rasmus Bengtsson όμως καταφέρεται εναντίον παικτών της Celtic σε δηλώσεις του στο Sportbladet:
Eίναι μερικοί παίκτες που μιλούν πολύ, μάλλον καταλαβαίνετε ποιον εννοώ, έχουν έναν αρχηγό (Scott Brown) και μερικούς άλλους που τους αρέσει να μιλούν, αλλά έτσι είναι τα πράγματα σε αυτό το επιπεδο”.

"Ένας παίκτης που μπήκε (Nadir Ciftci) δεν ήταν και πολύ καλός χαρακτήρας. Το πρώτο που ήθελε να κάνει ήταν να μιλά, έχει περισσότερο το νου του σε αυτό παρά στην απόδοση του είπε ο Bengtsson καταλήγοντας: "Και δε νομίζω ότι ήταν υπερ τους αυτό, να περιφέρονται έχοντας στο νου τους άλλα.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.