Δεν το γύρισε η Killie, oι Staggies 4-0 μέσα στο Rugby Park




Η Ross County πήρε μεγάλη νίκη με 4-0 μέσα στο Rugby Park, μόλις τη δεύτερη της στο πρωτάθλημα, αφήνοντας χωρίς νίκη τη γηπεδούχο Kilmarnock.
Μια Kilmarnock που ερχόταν από δύο απανωτά 2-2, ισοφαρίζοντας και στα δύο ματς (με Partick Thistle και Celtic) στα τελευταία λεπτά.
Αυτή τη φορά όχι μόνο δεν κατάφερε να ισοφαρίσει αλλά υπέστη και συντριβή χάνοντας 4-0 στα πρώτα 35 λεπτά.
Οι Staggies σημείωσαν δύο γκολ στα πρώτα 4 λεπτά με το Liam Boyce στο 2’ και το Jonathan Franks -στο ντεμπούτο του με τη Ross County- στο 4’. O Boyce τελείωσε το ματς στο 29’ σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ, για να κάνει το 0-4 στο 35’ ο Andy Davies.
Αν δεν ήταν μάλιστα σε εγρήγορση ο goalkeeper Jamie MacDonald, η συντριβή θα έπαιρνε ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις.
Η Kilmarnock είναι στο βυθό της βαθμολογίας κι όχι μόνο δεν έχει ακόμα νικήσει, αλλά έχει να πάρει τρίποντο στην έδρα της από τον περασμένο Μάρτιο, μετρώντας ουσιαστικά μόλις μία νίκη στα 14 τελευταία παιχνίδια της.
Η Ross County έκανε τη δεύτερη νίκη της -με τον πλέον εμφαντικό τρόπο- και δείχνει ότι δύσκολα θα κινδυνέψει φέτος. 
KILMARNOCK: MacDonald, Smith, Connolly (Findlay 11), McKenzie, Boyd, Higginbotham, Westlake (Barbour 25), O'Hara, McCulloch (Splaine 41), Ashcroft, Magennis. 
ROSS COUNTY: Fox, Robertson, Gardyne, Irvine, Davies, Reckord, Quinn, Franks (De Vita 73), Curran (Graham 34), Boyce (Murdoch 62), Fraser.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.