McInnes: “Μιλάει πολύ για βοηθός ο Collins”



Ενοχλημένος εμφανίστηκε ο τεχνικός της Aberdeen, Derek McInnes, από τα σχόλια του John Collins που είναι βοηθός του Ronny Deila στη Celtic.
O Collins είχε δηλώσει ότι “οι σκωτσέζικες ομάδες δεν είναι αρκετά έξυπνες ούτε σκέφτονται γρήγορα” για να …τιμωρήσουν τη Celtic.
“Λέει πολλά για βοηθός προπονητή”, είπε ο McInnes για τον Collins κατηγορώντας τον ότι δείχνει ασέβεια απέναντι στις άλλες ομάδες του πρωταθλήματος.
Ο Collins είχε αναφερθεί στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Celtic στην Ευρώπη όταν παίζει με τεχνικά καλύτερες ομάδες που τιμωρούν τα λάθη κι εκμεταλλεύονται τον κενό χώρο, σε αντίθεση με τις σκωτσέζικες ομάδες. 
Ο McInnes χαρακτήρισε “χαστούκι στις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος” τα σχόλια του Collins, την ώρα που οι σύλλογοι προσπαθούν να μειώσουν την απόσταση που τους χωρίζει από τη Celtic.
“Εχει την άποψη του, όμως αν ήταν τόσο εύκολα εδώ για τη Celtic θα κέρδιζε το treble πέρυσι” κατέληξε ο McInnes δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση των δύο ομάδων στις 12 Σεπτεμβρίου στο Pittodrie.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.